Lån til studenter

Som student er det ikke alltid like lett å få råd til alt du trenger, når studiene dine krever at du har både datamaskin tilgjengelig og at du må kjøpe dyre skolebøker. I tillegg, skal det betales for husleie og du skal ha penger til byturer, mat, shopping, osv. Det er selvsagt en god ide å begynne og spare på noen ting i hverdagen, men det er likevel ikke alltid nok.

Derfor kan du også, som student, ta opp et lån dersom du trenger et raskt innskudd, hvor du deretter kan begynne å betale tilbake på lånet. Bli med oss på Primebanks.org videre her, og vi skal gi deg en oversikt over mulighetene du har for å låne penger som student.

Ulike alternativer for lån til studenter

Hvis du vil låne penger som student, har du flere alternativer å velge mellom. Det kan være at du har funnet et lån på nettet og gjerne vil vite mer om det, eller du vurderer muligheten for å ta opp et studielån. Les mer om alt dette under her.

Smålån til studenter

En av lånetypene som du kan søke om er såkalte smålån. Smålån er en rask og enkel måte å låne et lite beløp på – vanligvis opp til 6000 kroner. Disse har imidlertid høy rente og kort løpetid, vanligvis innen 30 dager. Grunnen til at lånet må tilbakebetales raskt er de høye rentene, så det kan raskt bli dyrt for deg hvis du ikke betaler ned lånet til rett tid.

Forbrukslån til studenter

Den andre typen lån som du kan søke om som student er et forbrukslån. Alle disse smålånene er imidlertid en type forbrukslån da det ikke stilles sikkerhet til lånet. Du kan derfor bruke pengene til akkurat hva du selv vil.

Det er imidlertid mulig å låne mer penger når du tar opp et forbrukslån – du kan låne opp til kr 550.000 og velge en løpetid på opptil 15 år og du kan velge en lengre nedbetalingsperiode.

Studielån

Du har også mulighet til å ta opp et studielån så lenge du er student. Dette er et av de billigste lånene du kan ta opp når du ser på hva som skal betales i renter for å ha lånet.

Du kan også vente med å betale ned lånet til du er ferdig med utdanningen. Hvis du venter, må du begynne å tilbakebetale lånet senest ett år etter eksamen. Det er også mulig å bruke dette lånet til det du ønsker – akkurat som forbrukslån og smålån.

Undersøk mulighetene dine for å låne penger som student

Det anbefales at du undersøker markedet for lån før du hopper i noe. I stedet for å velge det første og beste lånet du finner, undersøk hva andre utlånere kan tilby. Her på hjemmesiden til Primebanks.org finner du de beste utlånerne i Norge. Her kan du sammenligne de enkelte utlånerne med hverandre og dermed skape en bedre oversikt.

Benytt deg gjerne av vår lånekalkulator her på siden, hvor du angir hvor mye du vil låne og hvilken løpetid du vil ha, og vil da få en god oversikt over hvilket lån som passer best for nettopp deg. Det er enkelt og helt gratis for deg å gjøre. Lykke til med studiene og jakten på det beste lånet for studenter i Norge med Primebanks.org.

Legg igjen en kommentar