Om oss

Primebanks hjelper deg med spørsmål om lån på nettet

Målsettingen til Primebanks.org er at vi blir betraktet som en rådgivningsside som er helt uavhengig og pålitelig, og som undersøker og bistår deg som har behov for å låne penger på nettet med troverdig informasjon og svarer på dine spørsmål for å finne det beste forbrukslånet for deg og din privatøkonomi.

Våre profesjonelle forfattere, som er underlagt strenge redaksjonelle retningslinjer, har skrevet guider av høy kvalitet som vil hjelpe deg med å sammenligne de beste lånene fra norske utlånere på nettet. Hvis du søker pålitelig, nøytral og troverdig informasjon om å låne penger på nettet, er vår visjon at vi blir en ledende aktør i markedet.

Den økonomiske rådgivningen og anbefalingene som vises i innholdet på denne siden, kan på ingen måte erstatte den kompetente og faglige rådgivningen som blir gitt av profesjonelle finansrådgivere og andre fagpersoner innen finans med tilsvarende bakgrunn.

Fullstendig åpenhet

Primebanks.org har som ønske at alle besøkende skal føle tillit til oss. Vi mottar av den grunn ingen som helst støtte, verken fra det offentlige eller fra privatfond. Vi krever annonser til innholdet vårt, slik at vi kan operere 24/7 og alle artiklene som du finner på denne siden er helt objektive og på ingen måte påvirket verken av annonsører eller andre tredjeparter.

Hvis du ønsker å lese mer om de redaksjonelle retningslinjene som vi følger, kan du gjøre det her.

Du kan også finne mer informasjon om HON-code fra Health On The Net (HON) som Primebanks har som mål å leve opp etter her.

Kontakt oss

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, enten det gjelder selve innholdet på siden eller hvis du har noen spørsmål, kan du bruke kontaktskjemaet som du ser under her. Vi tar gjerne i mot både ris og ros.

NB: Du kan føle deg helt trygg på at alle dine personlige opplysninger som du oppgir, enten i kontaktskjemaet eller pr. e-post, vil bli 100% konfidensielt behandlet. Primebanks vil ikke under noen omstendigheter avsløre personlig e-postadresse eller annen personlig informasjon til noen tredjepart.

———————————————————————————————————————————————

Navn: (påkrevd)

E-postadresse: (påkrevd)

Emne:

Melding:

Lær om lån

Alt du bør vite om renter

Alt du bør vite om renter

Les mer

Slik kommer du deg ut av gjeldskrisen

Slik kommer du deg ut av gjeldskrisen

Les mer

Hvordan øke ditt disponible beløp med noen enkle sparetips

Hvordan øke ditt disponible beløp med noen enkle sparetips

Les mer

primebanks logo

Vi finnar de bedste laan til deg uden tvivl

LAAN PENGE